CARA NGONCEKI IMPEN

Carane maca ngimpi

Tata cara maca ngimpi werna – werna ,ana sing nganggo patokan wektu ngimpi,ana sing nganggo patokan pengangen angen sadurunge turu lan liya liyane .Ana perkara sing kudu dimangerteni yaiku ngimpi manut sing mimpi,yen mimpi bakul akeh-akeh ngimpine dol tinuku,yen sing ngimpi guru,impene ya masalah le mulang.Isa dadi ngimpi beda inti maknane pada.

Sing perlu digateke pengangen – angen sakdurung turu ,sebab pengangen kuwi dadeke pinyuwunan marang Gusti ,impene iku jawaban saka Gusti.Yen pengangen-angene blasur impene mesti angel diwaca,ruwet.Beda yen pengangen angen nyawiji impene gampang banget dimaknani

Sing kepindo saksi ana sakjroning ngimpi,umpamane sakjroning ngimpi ketemu Margawati,iki maknane ketemu dalane ,dalan apa gumantung pengangen angen sakdurunge turu.Umpama pengangen angenen pingin ngingu sapi maknane ya bakal oleh dalan bisa ngingu sapi raketan gaduh.

Saya maneh yen sakjrone ngimpi jelas wektu apa awan ,apa bengi nek awan titikane weruh srengenge,yen bengi titikane weruh bulan utawa lintang,impen mau bisa dijipake mesti klakon.

Arah mlaku sakjroning ngimpi ya ngemu makna .Yen ngimpi mlaku  ngetan iku maknane miwiti anane lelakon,yen ngimpi mlaku ngulon artine nerusake lelakon.Yen ngimpi mlaku ngidul urusane banda donya dene yen ngimpi mlaku urusane karo ngelmu kasampurnan.

Warna ya mempengaruhi kwalitas  .Ngimpi nganggo klambi putih arah kesucian,ngimpi nganggo klambi ijo urusan banda donya,ngimpi nganggo klambi kuning,ngimpi nganggo klambi biru urusan kasih sayang.

Makartine sajroning ngimpi ya ngemu makna dewe .Yen ngimpi nglakoni dewe pakaryan keno jib meti bakal kelakon sajroning lahir,yen ngimpi mung weruh wong makarya neng tata lahir mengko ya mung nyekseni kahanan.Contone ngimpi weruh kancane nyeroki iwa akeh,lahire mengko bakal nyekseni kancane mau oleh duit akeh

Semene disik muga ngurakapi ana bebrayan urip,mung welingku aja mung duwe impen nanging kasunyatan lahir perlu digelar.

Tentang bopong

saya penggemar budaya jawa saya guru SMA saya senang menulis
Pos ini dipublikasikan di Uncategorized. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s